Mājas lapas izstrāde




Labprāt izstrādāju dažāda veida mājas lapas pēc individuāla pasūtījuma. Man patīk pats programmēšanas process, tādēļ arī cenas neprasu tās augstākās. Varu izstrādāt dažāda tipa mājas lapas sākot ar vizītkaršu tipa lapām un beidzot ar nopietnam un dinamiska satura lapām. Principā programmēju ar šādām valodām, php, html, css, mysql, java. Mājas lapas izmaksas ir atkarīgas no vēlmēm, piemēram vienkārša tipa mājas lapa, kura kalpo vairāk kā vizītkarte, ar dažām sadaļām, tās cena varētu būt 25 Ls iekļaujot dizainu. Ja papildus šāda tipa mājas lapai ir nepieciešams, lai tā būtu vairākās valodās, tad par katru valodu + 5 Ls.

Nedaudz nopietnāka tipa mājas lapas ar dinamisku saturu, kuru var pievienot pats lietotājs un mājas lapas, kurām informācija glabājās datubāzē, šāda tipa lapas sāku taisīt no 50 Ls. Cenā tiek iekļauts arī dizains. Varu nodrošināt, ka klients var izveidot sadaļas pats pēc saviem ieskatiem kādas vien vēlās un katrā sadaļā ir iespējams veikt satura izmaiņas jebkurā laikā. Pie mājas lapas izstrādes tiek piedomāts arī par seo jeb optimizāciju prieks meklētāju sistēmām. Kādēļ ir svarīgi domāt par mājas lapu optimizāciju? Ar lapas optimizāciju var iegūt labus rezultātus, lai Jūsu mājas lapa būtu augstā meklēšanas vietā google rezultātos. tas palielina potenciālo klientu skaitu un Jūs internetā ir vienkāršāk atrast. Arī seo jeb mājas lapas optimizācija tiek iekļauta cenā, izstrādājot jebkura tipa mājas lapu.

Gadījumā, ja Jūs neziniet kā izvietot mājas lapu uz servera, lai to vēlāk varētu apskatīties arī citi lietotāji, tad varu šajā jautājumā palīdzēt. Respektīvi, izstrādāšu Jūsu mājas lapu un palīdzēšu to arī izvietot uz servera. Varēsiet izvēlēties vai vēlaties maksas vai bezmaksas serveri, atbilstoši sīkāk par to varētu pastāstīt jau privāti, kādi mīnusi ir bezmaksas serverim un, ko iegūtu izvietojot uz maksas servera. Kā arī nevajadzētu aizmirst par domēna vārdu.

Tiek nodrošināta arī bezmaksas mājas lapas izveide, ja izvietosiet savu mājas lapu uz mūsu servera. Izstrādājam bezmaksas mājas lapas, kuras ir vizītkaršu tipa vai pat nedaudz nopietnākas ar datubāzi un dinamisku saturu, taču bez pārāk nopietnam funkcijām. Sarežģītāka tipa mājas lapas izstrāde notiek par samaksu.

Gadījumā, ja ir nepieciešams tikai web dizains, to varam izstrādāt atsevišķi. Varam izstrādāt arī logo, logotipus, ikonas, bukletus, vizītkartes, afišas.

Tiek piedāvāti arī hostinga pakalpojumi par saprātīgām cenām.