Mājas lapas izveide par brīvu




Vēlētos informēt, ka piedāvāju izveidot mājas lapu par brīvu. Izstrādāšu gan dizainu, gan programmēšanas daļu pilnīgi bez maksas. Piedāvāju izstrādāt speciāli Jums paredzētu dizainu, ir iespējams izstrādāt arī firmas logo, bukletus, vizītkartes mājas lapas vai pat nopietnākas mājas lapas, kā piemēram, interneta veikals, vai ziņu lapas, forums. Man patīk izstrādāt mājas lapas tieši tādēļ es piedāvāju šo pakalpojumu bez maksas, taču ir viens noteikums, ja mājas lapa tiek izstrādāta par brīvu, tad es viņu izvietoju uz sava servera, Jums būs jāmaksā abonēšanas maksa gadā par servera pakalpojumu un, ja Jums nebūs savs domēns, tad arī par domēnu. Cenas nav augstas, viss atkarīgs no tā, cik Jums nepieciešams brīva vieta uz servera. Minimālā gada maksa par servera pakalpojumiem ir 7 Ls, es uzskatu, ka šī summa ir pietiekami zema, lai ilgi nedomātu.

Ir iespējama arī protams datubāze kā arī pašiem savs e-pasts, kurš piesaistīts domēna vārdam. Mājas lapas izveide par brīvu notiek pietiekami ātrā laikā un nebūs ilgi jāgaida. Izstrādes gaitā varēsiet arī izteikt savu viedokli par dizainu vai funkcionalitāti un ja gadījumā kaut kas neapmierinās vai mainīsies domas, tad visu ir iespējams pārtaisīt bez kaut kādām papildus samaksām, kā arī turpmāk ir iespējams veikt bezmaksas mājas lapas uzlabojumus kamēr tā tiek izvietota uz mūsu servera. Mājas lapām un datubāzēm tiek taisītas kopijas, katru dienu, ja nepieciešams individuālos gadījumos ir iespējams kopijas taisīt arī biežāk iepriekš par to brīdinot, ka tāda iespēja ir nepieciešama, ja dati tiešam ir ļoti svarīgi. Izvietojot uz servera mājas lapu, minimālais apmaksas termiņš ir viens gads, jo summa ir pārāk zema, lai to maksātu pa mēnešiem.

Gadījumā, ja ir radušies kādi jautājumi par bezmaksas mājas lapas izveidi, tad droši jautājiet un pēc iespējas ātrāk arī saņemsiet atbildi.