Interneta veikala izveide




Interneta veikala izveide nav nemaz tik sarežģīta, jo ir vairāki veidi kā to paveikt. Viens no veidiem ir izmantot drupal, kurš ir bezmaksas atvērtais kods. Šeit Jums nemaz nav nepieciešamas programmēšanas iemaņas, ja interneta veikals tiks izstrādāts ar nelieliem programmēšanas uzlabojumiem vai bez tiem. Šis ir vienkārš veids kā izstrādāt bezmaksas interneta veikalu diezgan ātrā laikā, jo iespējas ar drupal ir diezgan daudz. Ir iespējams piesaistīt pat dažādas norēķinu sistēmas kā, piemēram, paypal, vai rēķinu sagatavošana elektroniskā veidā vai ar bankas maksājumiem.

Taču, iespējams, ka labākais veids kā notiek interneta veikala izveide ir sākt to taisīt pilnībā no nulles jeb izmantojot programmēšanas valodas.

Es piedāvāju izstrādāt interneta veikalu izmantojot datubāzi mysql, un programmēšanas programmas javascript, php, html, css. Izstrādājot interneta veikalu no nulles, tas tiks izstrādāts tieši tāds, kādu to vēlās klients. Arī dizains var tikt izstrādāts balstoties uz klienta vēlmēm vai pēc paša intuīcijas vai arī ir iespējams izvēlēties jau no izstrādātiem variantiem, kuri var tikt pielāgoti individuālām prasībām. Kārtīgam interneta veikalam vajadzētu tātad kategorijas, kurās var atrast vēlamās preces ar aprakstu un attēliem. Var izveidot interneta veikalu ar registrācijas sistēmu un autorizēšanos jeb vienkāršu iepirkšanos izmantojot iepirkuma grozu, kurā ievietojot preces vai pakalpojumus, klients jebkurā laikā var apmaksāt savus pirkumus. Atbilstoši izpildot pēdējo operāciju, kad tiek nopirktas preces vai pakalpojumi no konkrētā iepirkuma groza, tad klients veic apmaksu vai nu ar bankas pārskaitījumu vai citu norēķina veidu.